INHOUD

INHOUD


Deze old school opleiding is ontstaan met dank aan de creativiteit en ervaring van onze mensen met daarnaast de reden dat er weinig kwaliteits aanbod bestaat als het gaat om een tattoo opleiding. Zo bieden sommige bedrijven bijvoorbeeld 5-daagse cursussen aan, wat natuurlijk nooit genoeg tijd kan zijn om iemand op de juiste manier het vak bij te brengen.

Bij ons kan je 6 weken lang een ouderwetse opleiding volgen. Zonder andere studenten, zodat je alle aandacht van onze tattoo artieste Irma (de begeleidster), krijgt.

Zij leert je de basis van het tattooeren. Hoe je:

➢ je werkplek moet voorbereiden
➢ een stencil moet maken
➢ de machine moet gebruiken
➢ nette lijnen kunt maken
➢ schaduwen en kleuren kunt aanbrengen.

Daarnaast vertellen we je alles over de hygiëne richtlijnen van de GGD met betrekking tot tatoeëren.

Tijdens de opleiding oefen je op echte modellen. Echter hoef je niet alle modellen zelf te zoeken, want wij hebben ook een zeer groot bereik als het gaat om het vinden van tattoo canvas. Wij gaan er vanuit dat je minstens 15 à 20 mensen gaat tattooeren, waarvan je soms meerdere tattoos op dezelfde persoon gaat zetten.

Na de periode van 6 weken gaat jouw tattoo avontuur pas echt beginnen. Dan moet je het zelf oppakken en er echt zelf voor gaan knokken. Wij kunnen je alleen de basis technieken leren.

Let op!
Je kan bij ons alleen terecht wanneer je al duidelijk goed kan tekenen.