REVIEWS

Myra

Afgelopen zomer ben ik gestart met de opleiding van Allround Piercer bij Amsterdam Tattooing. Ik ben ze zeer dankbaar voor het warme ontvangst en deskundige begeleiding van mijn mentor Sinai. Wat ik daarnaast heel fijn vond, is de toegang tot alle mooie boeken en kennis die op deze historische locatie aanwezig is. Kortom: absoluut een aanrader en verrijking van je netwerk.

MyraKLANT

Tim Sneek

Allround piercer basis! Behaald! Super happy met mijn lerares Janine Wonderland die zo square en bekwaam is om het vak op GGD level en met een hart voor piercen door te geven! Dit betekent dat ik op een veilige en nette manier kan piercen. Ook mijn dank voor de vele mensen die mij vertrouwden en die ik heb leren kennen. Met name Noelle Erdmann, we kenden elkaar niet, maar je hebt me super geholpen door de vele mondelinge reclame en om model te zijn. Ook vele onbekenden en bekenden bedankt! Amsterdam Tattooing & Bodypiercing ā™”

Tim SneekKLANT

Het waren 6 leerzame, gezellige maar vooral inspirerende weken! De piercers zijn ervaren, kundig en kunnen de kennis die ze hebben op een hele fijne manier overbrengen. Ik ben daarna mijn eigen piercingstudio begonnen en doordat ik deze cursus gevolgd heb, stond ik gelijk zelfverzekerd in mijn schoenen en weet ik in alle situaties wat ik moet doen. Absolute aanrader!

ReginaKLANT

Adriana

Yess!!! Na bloed, zweet & tranen is daar dan eindelijk mijn mooie certificaatšŸ˜ƒ Waren een paar hele mooie, gezellige en vooral leerzame weken. Doel 1 nu behaald op naar de volgende stapšŸ‘ Ben iedereen super dankbaar voor de lieve support, en natuurlijk alle modellen voor het geduld, leuke complimentjes & de positieve vibes.

AdrianaKLANT

Effy

Piercing mijn passie!
Dankzij Amsterdam Tattooing werd mijn droom werkelijkheid! Ik heb altijd al een professionele piercer willen worden, daarom besloot ik deze cursus te volgen. Na online te hebben gezocht naar de beste optie heb ik de Amsterdam Tattooing cursus gevonden die de beste optie was van alle beschikbare mogelijkheden en ik bedoel niet alleen in Amsterdam, want ik was ook op zoek naar een cursus rond Rotterdam, Utrecht en Amersfoort. Mijn leraar was super professioneel en geduldig, ze had antwoorden op al mijn vragen en de manier waarop ze haar kennis doorgaf was eenvoudig en begrijpelijk. Gedurende 6 weken heb ik niet alleen geleerd hoe je goed moet piercen, maar ook alle hygiƫneregels, alle theorie over alle mogelijke complicaties bij piercen en hoe je deze oplost. Het hele Amsterdamse Tattooing-team was super vriendelijk en behulpzaam. Ik heb me daar altijd welkom gevoeld. Nu na deze training ben ik een professionele piercer, niet alleen in theorie maar ook in de praktijk. Beveel deze training ten zeerste aan, het is elke prijs waard!

EffyKLANT